dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Locatie Moerbeihof van de Prins Florisschool na ware metamorfose weer open

10 januari 2017

PAPENDRECHT - De afgelopen 5 maanden heeft de locatie Moerbeihof van de Prins Florisschool een ware metamorfose ondergaan. Gedurende deze periode waren alle leerlingen op een andere locatie gehuisvest.

Op 9 Januari opende de Moerbeihof voor het eerst weer haar deuren. De rode loper was uitgelegd om alle leerlingen en hun ouders te ontvangen en kennis te laten maken met het vernieuwde schoolgebouw.

Op zaterdag 28 januari van 10.00 uur tot 13.00 uur zal er een Open Dag op deze locatie georganiseerd worden voor omwonenden, voor ouders die zich aan het oriënteren zijn voor hun kinderen en ook voor u als u gewoon nieuwsgierig bent hoe de school er na de renovatie uitziet.

Lees meer over:

moerbeihof prins florisschool
Deel dit bericht met je vrienden!