Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Wisseling van de wacht bij de Culturele Raad: Collin Bessels nieuwe voorzitter

17 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Tijdens de bestuursvergadering van dinsdag 16 januari 2017 heeft drs Guus Klein Hofmeijer de voorzittershamer overgedragen aan Collin Bessels. Guus Klein Hofmeijer maakt sinds oktober 2008 deel uit van het bestuur van de St. Culturele Raad Papendrecht (St. CRP) en van de Culturele Adviesraad (CAR). In maart 2012 volgde hij de toenmalige voorzitter Hans Hulswit op in de St. CRP en in de CAR.

Collin Bessels is al enige jaren verbonden aan de sectie Muziek. In januari 2015 is Collin benoemd tot voorzitter van de sectie Muziek en in die hoedanigheid is hij toegetreden tot het bestuur van de St. CRP en de CAR.

Guus blijft als bestuurslid nog verbonden aan de St. CRP. Het bestuur heeft Guus bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren en spreekt het vertrouwen uit in Collin Bessels als nieuwe voorzitter van de St. CRP en CAR.

Zie ook:

Lees meer over:

bestuur voorzitter cultuur crp
Deel dit bericht met je vrienden!