Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Peter Gertenbach ook genomineerd voor Bruidsfoto van het Jaar

19 januari 2017

PAPENDRECHT - Het bericht dat we gisteren hebben geplaatst over de nominatie van Naomi van der Kraan, heeft veel reacties opgeleverd. Van verschillende kanten hebben we de vernomen, dat niet alleen de Papendrechtse Naomi van der Kraan, maar ook Peter Gertenbach van Fotografie Gertenbach, eveneens uit Papendrecht, is genomineerd in de categorie bruidspaar, bij de landelijke verkiezing van de Bruidsfoto van het Jaar.

Ons dorp is dus bij deze verkiezing van het vakblad Bruid & Fotografie rijkelijk vertegenwoordigd.

Hier nog even de link naar de webpagina, waar u dus op zowel Peter Gertenbach als Naomi van der Kraan kunt stemmen.

Deel dit bericht met je vrienden!