Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtsport terug op Papendrecht FM

24 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na een paar maanden niet op Papendrecht FM te horen te zijn geweest, is het programma Drechtsport vanaf 28 januari weer terug te horen op Papendrecht FM tussen 14:00 en 17:00 uur.

Wegens een te kort aan sportmedewerkers was het programma tijdelijk niet te horen, echter zijn er inmiddels weer een aantal mensen gevonden om aan het programma mee te werken, echter is dit nog niet voldoende en zijn ze nog steeds op zoek naar nieuwe mensen om mee te werken aan het programma, mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met sport@rtvpapendrecht.nl

Tevens wil RTV Papendrecht een beroep doen op de sportverenigingen om zoveel mogelijk nieuws te sturen over de vereniging zodat dit op zaterdagmiddag behandeld kan worden. En mocht er een thuiswedstrijd zijn op zaterdagmiddag, dan kan men er eventueel ook live aandacht aan besteden.

Papendrecht FM is te beluisteren via 105.0 FM in de ether, 105.9 FM op de kabel, als geluid achter de kabelkrant van TV Papendrecht welke u kunt vinden op kanaal 59- van de analoge kabel van Ziggo. En wereldwijd op internet via rtvpapendrecht.nl

Lees meer over:

sport fm rtv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!