Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Open week christelijk basisonderwijs en opvang

30 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In de week van 6 t/m 10 februari organiseren de scholen van de Vereniging voor Christelijk Nationaal Onderwijs (VCNO) met de opvang een Open Week.

Ouders die een school zoeken voor hun kinderen kunnen dan, op afspraak, de school van hun keuze bezoeken of een bezoek afleggen om zich te oriënteren. Zo kunt u tijdens een persoonlijk gesprek uw vragen stellen en krijgt u een rondleiding. U ziet dan de school in bedrijf. Naast onderwijs verzorgen de scholen ook opvang, zoals de tussenschoolse en buitenschoolse opvang, de Peuteropvang of zelfs op sommige scholen de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar.

U kunt de opvangmogelijkheden bekijken en eventueel bespreken tijdens uw bezoek. Alle ouders die op zoek zijn naar (peuter)opvang en onderwijs worden uitgenodigd een afspraak te maken. Kijk voor meer info op: www.vcnop.nl. Van harte welkom.

Lees meer over:

scholen opvang vcnop
Deel dit bericht met je vrienden!