Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Tuincentrum 't Waaltje sluit haar deuren

4 februari 2017 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Het doek is gevallen voor het Het Papendrechtse Tuincentrum 't Waaltje aan de Hoepmaker 30. Het bedrijf is heeft het faillissement van de onderneming aangevraagd.

Het familiebedrijf werd gerund door de familie Verdooren. Het begon bijna 50 jaar geleden allemaal met een moestuin/kwekerij.  ́t Waaltje groeide in de loop der jaren uit tot een wijd en zijd bekend groencentrum.

Het tuincentrum heeft er de afgelopen jaren alles aan gedaan om de neerwaartse spiraal om te buigen, maar het is helaas niet gelukt.

Ton Verdooren geeft zelf aan: "Na meer dan 45 jaar heb ik moeten besluiten dat ik maandag 6 februari om 16.00 uur de deur voorgoed dicht doe van 't Waaltje.

In 2014 heeft de bank mijn bedrijf een strop omgehangen en die maandelijks verder aangetrokken totdat ik het pand en de grond wel moest verkopen. De nieuwe eigenaar (Endy van der Schaaf) heeft het weer aan mij verhuurd en met me meegedacht over de bedrijfsvoering en hoe het verder zou moeten. Maar helaas is dit ook niet gelukt en moet ik net zoals vele collega tuincentra de deuren sluiten.

Corry van Sint Annaland en Christien Dekker hartstikke bedankt dat jullie wel tot het einde zijn gebleven, maar ondanks jullie enorme inzet en liefde voor 't Waaltje heeft de crisis toch gewonnen.

Endy en Hellen van der Schaaf bedankt voor het meedenken en, ondanks dat ik al heel veel maanden geen huur meer heb kunnen betalen, jullie me tot op de dag van vandaag nog blijven steunen en helpen.

Alle klanten bedankt voor de klandizie en het vertrouwen in ons in de afgelopen 45 jaar!!
We zijn vandaag en maandag nog open en geven 50 % korting op alles wat er nog in de winkel staat".

Een doorstart van het bedrijf is niet aan de orde.

Zie ook:

Lees meer over:

tuincentrum papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!