Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Jacoline Bot ontvangt zilveren G-sleutel ter gelegenheid van haar 25-jarig lidmaatschap

8 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Jubilaris bij Asaf. Tijdens de op 6 februari jongstleden gehouden jaarvergadering van Chr.Gem.Koor Asaf te Papendrecht, werd de zilveren G-sleutel opgespeld bij Jacoline Bot, ter gelegenheid van haar 25-jarig lidmaatschap van het koor. Dit feit werd compleet gemaakt met een prachtig boeket bloemen.

Op deze jaarvergadering werd ook het jaarprogramma gepresenteerd. Het eerstvolgende concert zal worden gegeven op zaterdag 8 april a.s. in de Grote Kerk te Dordrecht. Het koor hoopt dan de Nederlandse versie van The Crucifixion van John Stainer uit te voeren. Medewerking wordt verleend door: Arco Mandemaker- tenor, Sander Heutink- bas, Severin van Dijk- fluit, Jolanda den Houter- hobo, Bert Kruis- orgel en Ds. J. A.L. Duijster - spreker. 

Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen.

Lees meer over:

jubileum koor asaf
Deel dit bericht met je vrienden!