Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Miguel Munoz verlengt bij VV Drechtstreek

20 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De technische commissie en het bestuur van VV Drechtstreek hebben overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Miguel Munoz om ook komend seizoen de Drechtstreek selectie onder zijn hoede te houden.Miguel Munoz maakte januari 2016 de overstap naar VV Drechtstreek en is nu bezig aan zijn tweede seizoen.

Zowel de technische commissie, spelersgroep en begeleidingsstaf zijn zeer te spreken over de samenwerking "Uit de gesprekken met de technische commissie kwam veel waardering over zijn werkwijze, we zijn tevreden over de ontwikkelingen en sfeer binnen de selectie en willen graag verder".
Munoz is tevreden met zijn contractverlenging. Beide partijen hebben de intentie naar elkaar uitgesproken voor een langere samenwerking.

Zie ook:

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!