Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Valentijnsweek op De Lage Waard

20 februari 2017

PAPENDRECHT - Vorige week stonden de thema's liefde en vriendschap centraal op De Lage Waard. Op Valentijnsdag kregen de leerlingen rozen van een geheime liefde of goede vriend(in) en donderdag 16 februari was er een Valentine glitter&glamour party.

Op Valentijnsdag waren er docenten die met romantische muziek alle klassen afgingen en de bestelde rozen uitdeelden. Leerlingen konden de week voor Valentijnsdag rozen bestellen en deze bij een andere leerling laten bezorgen. Een geheime liefde werd voorzichtig voor het eerst benaderd of een goede vriend werd even in het zonnetje gezet.

Op donderdag vond het schoolfeest plaats. De aula was helemaal versierd met verschillende kleuren hartjes en er was een romantische fotohoek om een foto te laten maken. Met de Eiffeltoren als achtergrond werd er extra nadruk op het thema gelegd. DJ Love draaide de gehele avond vrolijke muziek, waar de leerlingen uitbundig met elkaar op aan het dansen waren.

Lees meer over:

Valentijnsdag de lagewaard
Deel dit bericht met je vrienden!