Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

'Excelsior Tutti Colore', kleurrijk orkest voor kinderen binnenkort van start

6 maart 2017

PAPENDRECHT - ‘Tutti Colore’ is een nieuwe vorm van muziekles bij Excelsior Papendrecht, waarbij kinderen gratis leren spelen op een vrolijk gekleurd kunststof blaasinstrument zoals trompet, bariton of trombone.

‘Tutti Colore’ is voor kinderen van groep 5 en 6 van de basisschool en gaat eind maart van start. In 6 klassikale lessen bij Excelsior op woensdagavond (18.30 – 19.15 uur), leren de kinderen spelen op een blaasinstrument dat voor de looptijd van ‘Tutti Colore’ gratis in bruikleen wordt gegeven. Meteen vanaf de eerste les wordt gezamenlijk muziek gemaakt in het ‘Tutti Colore’ orkest dat de kinderen een uitstekende kans biedt om kosteloos kennis te maken met muziek en met het musiceren in groepsverband. Het project wordt afgesloten met een optreden tijdens het jeugdconcert in De Palm op 20 mei as.
 
Er kunnen maximaal 16 leerlingen worden geplaatst en er zijn nog plaatsen vrij. Aanmelden kan via www.excelsiorpapendrecht.nl/tutticolore, waarna meer informatie per email volgt.

Lees meer over:

jeugd excelsior muziekvereniging
Deel dit bericht met je vrienden!