Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Turnteam Olympia in finale Rayon Turn Toernooi

3 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De keuze A turnsters van het combinatieteam Olympia Papendrecht /  OKK Riddderkerk hebben afgelopen zaterdag hun finaleplaats in het Rayon Turn Toernooi 2017 veilig gesteld. Het mixteam won van het thuisteam van OKK Ridderkerk met 6 punten verschil.

Met nog 1 wedstrijd te gaan, betekent dit dat nu al de finale is gehaald die op zaterdag 3 juni in Dordrecht wordt gehouden. Danique Hameete werd zaterdag ruimschoots 1e in het individuele klassement en turnde op de vier toestellen ruim 46 punten bij elkaar.

Kate de Jong ontbrak afgelopen zaterdag, maar door Pascale Velthuizen, Aleyna Dilci, Myrthe Verhagen, Lotte Kuntz, Lotte van Kooten, Anouk van de Haterd en Danique Hameete werd uitstekend gepresteerd.

Lees meer over:

olympia turnteam
Deel dit bericht met je vrienden!