Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Gemeente start met Whatsapp dienstverlening

4 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bij de gemeente Papendrecht staat een goede dienstverlening hoog in het vaandel. Daar hoort de inzet van moderne middelen bij. Daarom bieden wij onze online bezoekers nu ook de mogelijkheid om via Whatsapp contact te hebben.

Reactietijd
Tijdens onze openingstijden krijgt u van de medewerkers binnen één uur een reactie op uw WhatsApp-bericht. Berichten die u buiten de openingstijden verstuurt, beantwoorden zij de volgende werkdag binnen twee uur.

Een WhatsApp-bericht leent zich niet voor het uitwisselen van persoonlijke gegevens en met het mobiele nummer kan ook niet gebeld worden. Het Whatsapp-nummer van de gemeente Papendrecht is: 06 – 40570379.

Deel dit bericht met je vrienden!