Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw project van fotograaf Wim Schut: Papendrecht 'Internationaal'

5 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Papendrecht “Internationaal”, deze titel gaf hobby-fotograaf Wim Schut mee aan een serie portretten van dorpsgenoten geboren in het buitenland. Hierbij heeft hij gekozen voor een andere manier van presenteren: Drie foto’s verwerkt in een collage.

Voorlopig wil hij starten met het plaatsen van één collage per werkdag in de maand april. Hoe hij in mei verder gaat, bepaalt hij eind april.

In Papendrecht wonen ca. 2500 personen die niet in Nederland zijn geboren. Ze kwamen naar hier als gastarbeider, vluchteling, via adoptie of uit verliefdheid. Hoelang ze hier wonen? Tussen de 3 maanden en 60 jaar. Heeft u familie, vrienden of bekenden die buiten Nederland zijn geboren, maar wel in Papendrecht wonen. Wim Schut neemt ze graag in deze serie op.

Mailt u de gegevens naar WimSchut@planet.nl

Foto: Screenprint van de Website van Wim Schut.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!