Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Hele bijzondere koningsspelen op De Knotwilg

24 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Zoals op bijna alle scholen in Nederland zijn op 21 april ook op de Knotwilg de Koningsspelen georganiseerd. Dit keer op een bijzondere wijze. School koor 'de Knotkids' opende de dag met een warming-up voor alle kinderen van de school. Onder aanwezigheid van ouders, opa's en oma's swingden alle leerlingen en leerkrachten zich warm op het lied OKIDO.

Hierna namen de leerlingen deel aan een Vossenjacht, georganiseerd met hulp van de leerlingenraad. In kleine groepjes zochten leerlingen verschillende sportieve 'vossen', om bij de gevonden vos een opdracht te doen, passend bij de sport.

Zo was er bijvoorbeeld een duiker met zuurstoffles in een zwembad, een wielrenner die door de wijk fietste, een volleyballer,  bokser,  balletdanseressen, skiërs en hockeyers. Na deze sportieve zoektocht stond er een heerlijke lunch klaar, klaargemaakt door vele hulpouders. Met de maandsluiting werd deze dag feestelijk afgesloten en de vakantie ingeluid!

Lees meer over:

Koningsdag knotwilg knotkits
Deel dit bericht met je vrienden!