Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Enkele buien deert Koningsdag niet

27 april 2017

PAPENDRECHT - Koningsdag 2017 in Papendrecht is zonnig en gezellig verlopen. Rond de middag waren er een paar stevige buien, maar de rest van de dag was het prima weer.

Vanwege het opstappen van het Oranjecomité een paar maanden geleden, lag de organisatie van het evenement eenmalig bij de gemeente Papendrecht, die desondanks flink had uitgepakt.

Het nieuwe Marktplein werd volop in gebruik genomen met diverse grote springkussens, hindernisbanen en een skelterparcours voor de kinderen.

De volwassen genoten van een hapje en een drankje, terwijl zij luisterden naar de muziek op het podium. Er was zelfs een tribune gehuurd om mensen een goede zitplaats te kunnen geven.

Jammer was wel dat de muziektent geen volwaardig programma meer bood met Papendrechtse koren en bandjes, want na de aubade was het daar op het plein erg rustig.

Er trad nog wel een soloartiest op, maar dat was meer achtergrondmuziek. Het was duidelijk dat het daar nu veel rustiger was dan de afgelopen jaren. Hiermee is toch wel een traditie verloren gegaan.

Lees meer over:

Koningsdag markt aubade muziektent
Deel dit bericht met je vrienden!