Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

A.A. de Haan Stichting steunt Excelsior Papendrecht met 1500 Euro

28 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht is verheugd met de steun van de A.A. de Haan Stichting, in de vorm van een schenking van Euro 1.500,- voor aanschaf van muziekinstrumenten, o.a. ten behoeve van de jeugdopleiding. Dankzij de bijdrage kan de aanschaf van nieuwe instrumenten gerealiseerd worden, zodat er ruimte geboden kan worden voor het groeiende aantal jeugdleden.

De A.A. de Haan Stichting heeft ten doel het verlenen van financiële ondersteuning aan o.a. instellingen of personen in de Alblasserwaard, die zich bezighouden met culturele of sociale activiteiten. Excelsior is bijzonder blij met de financiële ondersteuning van de stichting.

Lees meer over:

stichting de haan steun
Deel dit bericht met je vrienden!