donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Koffie met... de wethouder bij de Papenhoeve druk bezocht

4 mei 2017

PAPENDRECHT - Vanmorgen om 10:30 uur was de aftrap van "Koffie met..." bij kinderboerderij de Papenhoeve aan de Admiraal de Ruyterweg 1A. Het was een gezellige boel. Uiteraard kon je in gesprek gaan met wethouder Reuwer. Speciaal voor deze 1e editie was zij bij de "Koffie met..." aanwezig. 

De koffieochtend werd door jongeren en ouderen bezocht. Een aantal bezoekers waren er vanwege de meivakantie, waardoor ze het spelen van hun kinderen konden combineren met een kopje koffie en een praatje. De kinderboerderij is daarvoor een fijne locatie, omdat je door het raam uitzicht hebt op je schommelende en klimmende kinderen. 

Ook aan de kinderen zelf was gedacht. Er waren zakjes limonade en lekkere muffins. Voor hen is er in de koffieruimte een kinderspeelhoek met boekjes. Ook konden ze bij hun (groot)ouder(s)/ oppas/ begeleider aan tafel kleuren.

"Koffie Met…" is een wekelijkse koffieochtend en wordt georganiseerd door de Werkgroep Ontmoeting, onder coördinatie van de BWI Papendrecht en in samenwerking met Kinderboerderij Papenhoeve. Volgende week donderdag is iedereen dan ook weer welkom voor "Koffie met..."!

Kunt u niet op de donderdag geen probleem. Sinds oktober 2016 kunnen inwoners van Papendrecht ook op dinsdagochtend terecht bij "Koffie Met…" in de bibliotheek aan de Markt 2. Gewoon even binnenlopen en gezellig een bakkie doen samen. Voor beide locaties geldt te bezoeken van 10.30 tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Deel dit bericht met je vrienden!