Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Voorjaarswandeling: Wandelen en praten met lotgenoten in rouw

10 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - ADVERTORIAL: Op dinsdag 23 mei 2017 organiseren Yarden & Verver Uitvaartzorg en rouwdeskundige Ella van Toorn een voorjaarswandeling voor mensen die een dierbare verloren zijn.

Voor veel nabestaanden breekt er na de uitvaart een fase aan waarin het verlies zo aanwezig en voelbaar is. Yarden & Verver en EvT Coaching en Verbinding willen u ook na het afscheid verder helpen. Daarom organiseren zij verschillende activiteiten voor nabestaanden en naasten.
Praten met lotgenoten draagt bij aan het rouwproces, zo weten zij uit ervaring.

Op 23 mei a.s. zijn belangstellenden vanaf 13.00 uur welkom in Streek Natuur Centrum “De Alblasserwaard” van de Natuur- en Vogelwacht, op de Matenaweg in Papendrecht (naast Wijngaarden). Zie http://www.nvwa.eu

Na ontvangst met koffie en thee start de bijeenkomst om 13.15 met het rouwcafé. U krijgt de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. In kleine groepjes en onder professionele begeleiding spreken we over rouw en verlies. Aansluitend kunt u meedoen aan de voorjaarswandeling in verbondenheid in het natuurgebied óf deelnemen aan de rondleiding in de Heemtuin. De bijeenkomst wordt om 17.00 uur afgesloten, nadat deelnemers met elkaar genoten hebben van streekeigen, biologische snacks en een drankje.

Deelname is kosteloos. Aanmelden kan tot 21 mei door een e-mail te sturen aan rudolf.verver@yarden.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!