Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Truckerstocht trekt door Papendrecht

13 mei 2017 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Ruim 85 vrachtwagens met daarin gehandicapten als passagier hebben zaterdag 13 mei 2017 een rondrit door de Alblasserwaard gemaakt.

De Truckerstocht startte omstreeks 11 uur op het terrein van Maat Transport in Alblasserdam. Via Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld werd koers gezet naar het Ooievaarsdorp in Groot-Ammers. Daar werd geluncht.

Finish
Om 13.30 uur vertrekken de trucks richting het eindstation. Via de Lekdijk wordt er langs Groot-Ammers, Streefkerk (13.50 uur), Nieuw-Lekkerland (14.00 uur) en Kinderdijk (14.15 uur) naar de finish gereden. De bloemrijke intocht staat om 14.45 uur gepland in Alblasserdam op het terrein van Maat Transport.

Vergeten kind
De meeropbrengsten worden dit jaar ter beschikking gesteld aan de Stichting Het vergeten kind.

Zie voor meer foto's https://flic.kr/s/aHskURMBuf

Zie ook:

Lees meer over:

truckerstocht
Deel dit bericht met je vrienden!