Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Weggegooid Geld over: 'Wel dure bureaustoelen en geen geld voor Papenhoeve'

18 mei 2017

PAPENDRECHT - De Telegraaf maakt een rondje door Nederland en bericht in hun programma 'Weggegooid geld' over 'gemeenschapsprojecten die handenvol geld kosten, maar niets opleveren, behalve ergernis'.

Het camerateam bracht afgelopen week ook een bezoek in Papendrecht. Voornaamste kritiekpunt: Er is wel veel geld voor nieuwe bureaustoelen en hybride tablets, maar om de Papenhoeve beter te laten draaien is geen extra geld beschikbaar.

De Telegraaf interviewt onder andere PAB raadslid Arno Janssen, Errol Risakotta (voorzitter kinderboerderij Papenhoeve) en wethouder Van Eekelen. 

"Gemeenschapsgeld is er om uit te geven, zo lijkt de Papendrechtse mores en het liefst komen die uitgaven ten goede aan de ambtenaren zélf. Dus zijn 65 prima bureaustoelen van 893 euro per stuk voor een habbekrats verpatst en vervangen voor peperdure nieuwe. Kosten ruim 58.000 euro!"

Klik hieronder en beluister en bekijk wat de Telegraaf van dit Papendrechtse verhaal, om het nog maar geen 'soap' te noemen, gemaakt heeft........

Klik hier voor de volledige video.

Bron foto: Screenshot uit Video van de Telegraaf.

Lees meer over:

papenhoeve telegraaf
Deel dit bericht met je vrienden!