Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Benefiet-koorconcert voor SamenLoop voor Hoop

27 mei 2017 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Zaterdag 10 juni 2017 is er in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 2 een bijzonder Koorconcert. De opbrengst van dit concert gaat namelijk geheel naar SamenLoop voor Hoop Papendrecht en zal worden gebruikt voor (onderzoek naar) kankerbestrijding. Tijdens het concert geniet u van het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin en het Popkoor Papendrecht o.l.v. Robbert vanSterkenburg. Verder zal de sopraan Annelies Schep solo en met het koor zingen. Het geheel wordt op orgel begeleid door organist André de Jager.

Wij garanderen een sfeervolle en afwisselende avond en nodigen iedereen hiervoor van harte uit. Door het concert bij te wonen beleeft u niet alleen een heerlijke muzikale avond, maar draagt u tegelijkertijd bij aan de bestrijding van kanker.

Kerk open: 19.00 uur. Aanvang concert: 19.30 uur. Toegangsprijs € 10.-p.p. (t/m 12 jaar € 5.- p.p.)
Kaartverkoop en inlichtingen: karinoverduin@hotmail.com of 06-40090921, bij de koorleden en ’s avonds aan de kerk.

Aan het eind van de avond maakt Peter Overduin de opbrengst bekend en overhandigt hij de cheque aan Hans Ardon, voorzitter van de SamenLoop voor Hoop Papendrecht.

De SamenLoop voor Hoop vindt plaats op 23 en 24 juni op de Markt in Papendrecht en wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. Meer informatie vindt u op de website

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!