dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Leerlingen verrast met uitslag examen aan huis

16 juni 2017 (door Ton Vermeulen)

PAPENDRECHT - Tien leerlingen van CSG De Lage Waard, locatie Burg. Keijzerweg, hebben hun examenuitslag afgelopen woensdag op een bijzondere wijze te horen gekregen. In plaats van het bekende, langverwachte telefoontje, werden zij verrast met een bezoek aan huis.

Voorzien van een confettikanon, een vlag èn een heerlijke tompouce reden een aantal collega’s van de school in sneltreinvaart door Papendrecht en Oud-Alblas om het bevrijdende bericht te vertellen. Zodra de leerling aan de deur verscheen, spoot de confetti in de lucht, klonk er muziek en werd de vlag om de schouders gehangen. Veel meer was er niet nodig om duidelijk te maken dat de leerling geslaagd was.

Enthousiaste reacties waren niet van de lucht. De docenten vertrokken weer snel naar de volgende geslaagde kandidaat waarna de champagne ontkurkt kon worden, de jacuzzi gevuld voor het examenfeest en de vlag in top gehesen.

Lees meer over:

examen De Lage Waard
Deel dit bericht met je vrienden!