dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Leerlingen van De Lage Waard zetten zich in voor goed doel

16 juni 2017 (door Ton Vermeulen)

PAPENDRECHT - Elk jaar zetten leerlingen van De Lage Waard zich in voor een goed doel. De leerlingen mogen zelf bepalen waarvoor zij zich in gaan zetten. De ene klas kiest voor het inzamelen van geld voor een goed doel, een andere klas gaat helpen in een verzorgingscentrum en weer een andere klas helpt bij een project op een basisschool.

Enkele klassen verzamelden iets bijzonders voor het goede doel. Deze klassen verzamelden plastic doppen van flessen. Zij verzamelden deze doppen voor het KNGF. Met deze doppen kunnen de geleidehonden van het KNGF gefinancierd worden. De leerlingen verzamelden het gehele jaar door ruim 166 kilogram aan doppen. 'Wij zijn erg trots op onze leerlingen. Ze hebben het hele jaar door de doppen verzameld', aldus mevrouw Baggerman-Terlouw. De doppen zijn ondertussen al overhandigd aan het KNGF.

Een andere klas bezocht een bejaardentehuis in Papendrecht. De leerlingen hebben de ouderen in het zonnetje gezet. De ouderen kregen onder andere koffie en thee, een heerlijke handverzorging, gezichtsmaskers en hulp bij de gymles voor ouderen. Het was een zeer geslaagde middag voor zowel de ouderen als de leerlingen. De mentor, mevrouw Van Oudenaarde, is erg trots op haar klas.

Lees meer over:

goed doel De Lage Waard
Deel dit bericht met je vrienden!