Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Kijkje in de keuken bij Excelsior Papendrecht

19 juni 2017 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Op donderdagavond 6 juli gunt Excelsior Papendrecht de liefhebbers van muziek een kijkje in de veelzijdige muzikale keuken tijdens het jaarlijkse Zomer Pleinconcert.

Het belooft een afwisselend concert te worden, waaraan ook dit jaar alle groepen van de vereniging meewerken. Vooral de jeugdafdelingen zullen goed vertegenwoordigd zijn. Het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest (opleidingsorkest), het Saxofoon Orkest, de Slagwerkgroep en de Junior Slagwerkgroep zullen elkaar afwisselen tijdens een vlot en informeel programma. Ook het orkest zal optreden, tesamen met de leerling-muzikanten.

Het concert zal plaatsvinden op het schoolplein bij het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan / Jacob Catslaan, om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Ieder die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Lees meer over:

excelsior pleinconcert
Deel dit bericht met je vrienden!