Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Feestelijke opening nieuw hoofdkantoor Raaak Personeel

23 juni 2017 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 23 juni 2017 werd het nieuwe hoofdkantoor van het bekende Alblasserdamse uitzendbureau Raaak Personeel aan de Edisonweg 12C feestelijk geopend door burgemeester Jaap Paans.

Het pand aan de West Kinderwijk 51 werd te klein voor alle medewerkers van het uitzendbureau, dus een nieuwe locatie werd echt noodzakelijk.

De eigenaren Marjan de Groot en Mark van Oosterhout hielden een korte toespraak en dankten de ongeveer 130 genodigden voor hun aanwezigheid.

Vervolgens verrichtte Jaap Paans de officiële opening door een strik los te trekken, waarna een fraai spandoek zichtbaar werd, zie foto.

Raaak Personeel bestaat inmiddels bijna 10 jaar en heeft naast de vestiging in Alblasserdam ook een vestiging in Papendrecht, Gorinchem, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Volgende week ontvangt men de sleutel van de nieuwste vestiging in Capelle aan den IJssel. Inmiddels heeft men zo'n 4000 flexwerkers aan het werk.

Bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers én mensen die op zoek zijn naar een leuke baan kunnen zich verder verdiepen in de mogelijkheden van RAAAK via:  www.raaakpersoneel.nl

Zie ook:

Lees meer over:

opening raaak personeel
Deel dit bericht met je vrienden!