zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Leerlingen De Lage Waard helpen bij sponsorloop ' Samenloop voor Hoop.'

26 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Zaterdag 24 juni 2017 vond de sponsorloop plaats. De sponsorloop stond in het teken van Hoop. Leerlingen van De Lage Waard hadden een belangrijke bijdrage in het succes van deze loop.

De leerlingen maakten in twee weken tijd het grote bord 'Hoop = leven'. De leerlingen van het techniekplein hebben een houten frame gemaakt en vervolgens grote metalen platen, waar de eerdergenoemde tekst opgeplakt werd.

Ook maakten zij metalen plankjes waar de wenskaarten en kaarsen op stonden. Voor de leerlingen was het spannende opdracht, omdat het een belangrijk onderdeel van deze 24-uurs loop was. Daarom zijn de docenten ook erg trots op het eindresultaat van de leerlingen.

'Het is harstikke mooi om de leerlingen op deze manier bezig te zien. Ze waren erg betrokken bij het project en hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Wij zijn zijn dan ook erg trots op onze leerlingen', aldus dhr. K. Platteel, een van de begeleidende docenten bij dit project.

Lees meer over:

lage waard hoop samenloop
Deel dit bericht met je vrienden!