Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Sluiting Rivas Leef & -winkel Papendrecht

30 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Rivas Leef&-winkels in Leerdam (Rivas-locatie Lingesteyn) en in Papendrecht (Rivas-locatie De Markt) sluiten de deuren. De winkel in Papendrecht, die twee dagen per week geopend was, sluit per vrijdag 7 juli. In het huidige tijdsgewricht is het voor Rivas Zorggroep niet langer rendabel om de winkels open te houden. De continuïteit van de dienstverlening aan de klanten blijft na sluiting van de winkels in Leerdam en Papendrecht gewaarborgd.

Continuïteit dienstverlening
Klanten kunnen nog steeds de Rivas Leef&-winkels in Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht en Sliedrecht bezoeken. Deze bevinden zich aan Koekoekslaan 1 in Nieuwegein, Banneweg 57 in Gorinchem, Albert Schweitzerplaats 33 in Dordrecht en Kerkbuurt 200 in Sliedrecht. Daarnaast kunnen klanten terecht in de winkels van Rivas’ samenwerkingspartner Vegro in de regio. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels vinden klanten aan De Markt 52 in Culemborg, Admiraalsplein 14 in Dordrecht en Passage 4-6 in Zwijndrecht.

Douwe Brik, manager Rivas Leef& besluit: ‘Onze klanten krijgen in de winkels van Rivas en Vegro nog altijd korting op hun aankopen. Ook kunnen zij er profiteren van de regeling om voor een periode van 13 weken gratis loophulpmiddelen te lenen.’

Foto: Klanten van Rivas Leef& kunnen rekenen op continuïteit van dienstverlening: zij krijgen korting op hun aankopen en kunnen gedurende 13 weken gratis loophulpmiddelen lenen. (Bron foto: Rivas)

Lees meer over:

rivas dienstverlening winkels
Deel dit bericht met je vrienden!