Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

De Willem sluit het schooljaar spetterend af

3 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Vrijdag 30 juni was er voor de eerste en tweede klassen van het Willem de Zwijgercollege uit Papendrecht weer een sportief einde van het schooljaar. De avond ervoor konden zij op school -met leerlingen uit alle klassen-  ook uit hun dak gaan bij de Radio 538-on tour show.

Er waren op het PKC-terrein vijf gigantische opblaasattracties zoals Tobbedansen, Buikglijden, Battle Run, Base Jump en Monkey Track, waar de leerlingen in konden klimmen, klauteren, kruipen, glijden en springen. Niet de prestatie of de snelheid telde, maar het plezier om met elkaar in de weer te zijn.

Dat het tussendoor ook nog wat regende kon de leerlingen niet schelen: ze werden toch wel nat.

Een sportief ogende leerling met een rood bezweet gezicht flapte eruit: “Normaal vind ik gym niet zo leuk, maar nu probeer ik toch echt zoveel mogelijk aan de beurt te komen!” En weg was hij weer…… Wat het eerste betreft: daar waren zijn klasgenoten het niet mee eens, maar vervolgens deden ze niet voor hem onder en namen nog een parcourtje.

Bron foto: Willem de Zwijgercollege

Lees meer over:

sportdag willem de zwijger
Deel dit bericht met je vrienden!