Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Italiaanse Markt op De Meent brengt Papendrecht in vakantiesferen

3 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op winkelcentrum De Meent was van 29 juni tot en met 1 juli een gezellige Italiaanse Markt te vinden.

Men kon hier lekker rondstruinen en authentieke streekproducten uit de verschillende Italiaanse provincies proeven en kopen. Op de diverse sfeervolle kramen lagen o.a. verschillende soorten pasta’s, kazen, vleeswaren en zoete lekkernijen uitgestald. Ook aan de kinderen was gedacht. Ze mochten zich gratis laten schminken.

Op de zaterdag zorgden de broers Carmelo en Giuseppe met hun optredens voor extra sfeer. Ten slotte kon men middels een coupon, die werd uitgedeeld aan het winkelend publiek door het promotieteam van De Meent, een gratis bol ijs krijgen bij Gebo Gelato Papendrecht en Arthur Tuytel.

Lees meer over:

winkelcentrum de meent italiaans
Deel dit bericht met je vrienden!