Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Jan Nathan Rozendaal voorgedragen als Burgemeester van Elburg

5 juli 2017

PAPENDRECHT - De gemeenteraad van Elburg heeft vanmiddag besloten Jan Nathan Rozendaal (SGP) bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen als de nieuwe burgemeester van Elburg.

De vertrouwenscommissie omschrijft de heer Rozendaal als de dynamisch en toegankelijk burge(r)meester die Elburg zoekt. Wij zien in hem een burgemeester voor alle inwoners, een verbinder en een vaardig spreker. Hij heeft veel ervaring met samenwerkingsverbanden en met procesbegeleiding. Hij is een visionair en creatief denker die in staat is om mensen te enthousiasmeren en partijen bij elkaar te brengen.

Rozendaal is sinds 2014 wethouder van Papendrecht, tevens de start van zijn politieke loopbaan. Voorafgaand aan zijn politieke loopbaan was hij werkzaam als projectleider en manager bij de provincie Zuid-Holland, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en het samenwerkingsverband Zuidwestelijke Delta.

De 40-jarige Rozendaal zal Harry Dijksma opvolgen, die op zijn beurt waarnam vanwege het vertrek van Frans de Lange in januari dit jaar. Frans de Lange is 9 jaar burgemeester van Elburg geweest.

De installatie en beëdiging van de heer Rozendaal wordt voorzien in oktober 2017.

Deel dit bericht met je vrienden!