Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Actief Fysio wordt Fysio Papendrecht

10 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Per 1 augustus 2017 zal de fysiotherapiepraktijk Actief Fysio worden overgenomen door Fysio Papendrecht. De praktijk, die al sinds 1989 gevestigd is aan de Groen van Prinstererstraat 125, zal verder gaan onder de naam vestiging Middenpolder.

Fysio Papendrecht is een bekende naam binnen de gemeente. De praktijk heeft inmiddels 4 locaties door heel Papendrecht. Cliënten van beide praktijken kunnen hun fysiotherapie gewoon voortzetten zoals zij dit gewend zijn, op hetzelfde vertrouwde adres.

De medewerkers van Actief Fysio willen graag hun dank uitspreken voor het in hen gestelde vertrouwen de afgelopen jaren.

Voor meer informatie, zie www.fysiopapendrecht.nl.

.

Deel dit bericht met je vrienden!