Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Huttendorp komt er aan

3 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na vier succesvolle edities organiseert het Jeugd & Jongerenwerk in Papendrecht wederom een Huttendorp voor de Papendrechtse kids in de zomervakantie op de Gemeentewerf.

Kids (6-12 jaar) gaan van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus (op de Gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan 4 in Papendrecht) aan de slag om hun eigen hutten te bouwen. Hout en spijkers zijn volop aanwezig (gereedschap moet zelf meegenomen worden).

Verder zijn dichte stevige schoenen verplicht. Door enkele afzeggingen is er ineens toch nog (beperkte) ruimte om je aan te melden voor deze te gekke week. Neem dus heel snel contact op met 06-10529938 (Frank de Boer) …..dit kan tot uiterlijk donderdag 10 augustus 16.00 uur (aanmelden kost niets maar is wel verplicht).

Meld je aan met minimaal vier en maximaal vijf kids voor een hut (voor de hele week). Aanmelden met minder kids en voor enkele dagen is niet mogelijk.

Het thema dit jaar is SPROOKJES & STRIPFIGUREN.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke en Wethouder Joke Reuwer (o.a. Jeugdzaken) zullen op vrijdag 18 augustus om 15.00 uur de mooiste hut uitkiezen en de daarbij behorende prijzen (gouden hamers en cadeau-bonnen) uitreiken.

Deelname kost € 2,50 per dag (10.00-15.00 uur) of € 10,00 voor de hele week. Kijk voor meer info over het nieuwe programma van het Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht op www.jenjwpapendrecht.nl of www.facebook.com/jenjwpapendrecht .

Lees meer over:

jeugd huttendorp gemeentewerf
Deel dit bericht met je vrienden!