Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Zingt u met Asaf mee met de Kerst Doelenconcerten?

14 augustus 2017 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Na een welverdiende vakantieperiode hoopt het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht op maandag 28 augustus de repetities te hervatten. Het koor zal gaan repeteren voor de komende Kerst Doelenconcerten, waar zij ook dit  jaar op uitnodiging van het koor Deo Cantemus aan mee zullen werken. De concerten worden gehouden op 16, 19, 20 en 23 december 2017. Hieraan zullen verder meewerken: het bekende koor Deo Cantemus, het Chr. Mannenkoor Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer, André de Jager- orgel, André van Vliet- piano, Marjo van Someren- sopraan. De begeleiding is in handen van l’ Orchestra Particolare en de algehele leiding heeft Hans van Blijderveen.

Beleef het zelf tijdens de open repetitie. Luister lekker. Of zing meteen mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met de hoop dat u mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat u het -net als wij- geweldig vindt! De open repetitie vind plaats op maandag 11 september in de bovenzaal van de Ark, Rubensstraat 35. Aanvang 20.00 uur. Wanneer het zingen u bevalt kunt u dit jaar al meezingen bij de Kerstconcerten in de Doelen. Verdere informatie kunt u opvragen bij Ina ’t Jong, tel.  078-6159475 of via info@asafpapendrecht.nl

Lees meer over:

asaf
Deel dit bericht met je vrienden!