Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

De jonge huttenbouwers hebben er weer zin in

15 augustus 2017

PAPENDRECHT - De vijfde editie van het Huttendorp is wederom uitverkocht. Van maandag 14 tot met vrijdag 18 augustus bouwen Papendrechtse kids (6 tot met 12 jaar) in hun zomervakantie, op de Gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan 4, hun eigen hutten. Hout en spijkers zijn volop aanwezig en gereedschap nemen ze zelf mee. Het evenement wordt organiseert door het Jeugd & Jongerenwerk in Papendrecht.

Dit jaar is het thema sprookjes en stripfiguren. Daarnaast wordt er halverwege de week een spel gespeeld waarmee extra punten te verdienen zijn…..in de race naar de mooiste hut van 2017.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke en Wethouder Joke Reuwer (oa Jeugdzaken) zullen op vrijdag 18 augustus om 15.00 uur de mooiste hut uitkiezen en de daarbij behorende prijzen (gouden hamers en cadeau-bonnen) uitreiken.

Lees meer over:

huttendorp
Deel dit bericht met je vrienden!