Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Auto vernield aan de Pieter Langendijkstraat

19 augustus 2017 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 augustus hebben een paar onverlaten de ruit van een auto ingegooid met een baksteen, beide spiegels eraf getrapt en over een hele lengte van de auto een paar flinke krassen gezet op de hoek Pieter Langendijkstraat / de Jan Luykenstraat in de wijk Westpolder.

Ook de bus die naast de auto in de parkeervakken stond heeft een ingegooide ruit.
Eigenaresse Christel Kooijman geeft aan: "De buurvrouw die ik sprak heeft rond 3.00 uur wel een klap buiten gehoord, maar zag vanuit haar slaapkamer niets. Wie heeft wat gezien of gehoord rond 3.00 uur bij de parkeerhavens Pieter Langendijkstraat / de Jan Luykenstraat? De politie heeft helaas  geen aanwijzing".

Deel dit bericht met je vrienden!