Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Kindcentrum Oranje-Nassau start met continurooster

21 augustus 2017

PAPENDRECHT - Het nieuwe schooljaar is voor Kindcentrum Oranje-Nassau begonnen met andere schooltijden. De schoolafdeling werkt nu met een continurooster. Dit betekent dat de leerlingen tussen de middag niet meer huis gaan, maar de lunch op school gebruiken. Voorheen bleven al veel leerlingen over, nu geldt dit voor alle leerlingen.

Het nieuwe schooltijdenmodel schept rust en duidelijkheid. Veel leerlingen hoeven tussen de middag niet door het drukke verkeer heen en weer naar huis. Er ontstaat zo voor de leerlingen (en ouders) een overzichtelijke schooldag.

Aansluitend kunnen de leerlingen na schooltijd gebruik maken van de buitenschoolse opvang. Ook voor schooltijd is dit mogelijk. Het kindcentrum, waar ook opvang geboden wordt aan de 0 tot 4 jarigen, is daarmee geopend van 's morgens 7.00 uur tot 's avonds 19.00 uur (52 weken per jaar).

Deel dit bericht met je vrienden!