Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Schapie koekjes en keutels naar Leger des Heils

31 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Aanstaande vrijdag 1 september om 10.30 uur worden er broodjes, Schapiekoekjes en Schapietruffels gebracht naar Bij Bosshardt Leger des Heils in Papendrecht.

De initiatiefneemster is Erica de Winter die op eigen initiatief de City Marketing voor Dordrecht is gestart met haar I♥Dordrecht tas en -producten. Naast diverse echt Dordtse artikelen heeft zij exclusieve Schapie Koekjes en Schapie Keutels (truffels) op de markt gebracht die speciaal voor haar worden gemaakt door Drechtsteden Actief.

Iedere vrijdag brengt Bakker Bart uit Dordrecht, broodjes naar Bij Bosshardt Leger des Heils in Papendrecht en vrijdag 1 september gaan er voor de eerste keer óók Schapie Koekjes en Schapie keutels naar toe. Tijdens de Nederlandse les van asielzoekers zullen de enige exclusieve Dordtse koekjes en truffels uitgedeeld worden omdat we de mensen daar, die de koekjes en truffels misschien nooit zelf zouden kopen, ook heel graag iets extra’s willen geven.

De Schapie koekjes en Schapie truffels zijn te koop via de website www.ilovedordrecht.nl en bij Bakker Bart en bij het VVV in Dordrecht. Ook kan er een zakje besteld worden voor iemand anders of een ander initiatief, bijvoorbeeld het Bij Bosshardt Leger des Heils in Papendrecht.

Bron foto's: Erica de Winter.

Deel dit bericht met je vrienden!