maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Gezellige seniorenmiddag in Park Wilgendonk

4 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Vrijdagmiddag 1 september was er een gezellige seniorenmiddag in Park Wilgendonk. Linda Knegten werkt al bijna dan 30 jaar bij Albert Heijn. Zij is voor veel klanten dan ook een bekende in de supermarkt. Het viel haar op dat veel mensen graag een praatje maken aan de servicebalie. Zo kwam zij op het idee om een leuke middag te organiseren voor senioren in de wijk Wilgendonk, zodat zij elkaar wat beter leren kennen.

In Park Wilgendonk was een tent opgezet en een gezellig terrasje neergezet. Van 12.30 tot 15.30 uur kregen de mensen die zich vooraf hadden aangemeld een leuk programma voorgeschoteld met muziek van zanger Rudolf Goedhart, een kookworkshop makkelijk te bereiden maaltijden van de kok van Albert Heijn en een demonstratie met verschillende fietsen van Leen Voogt.

Natuurlijk was er de hele middag tijd en ruimte om onder het genot van een kopje koffie of thee, lekkere hapjes en een drankje andere bewoners te ontmoeten en kennis te maken.

Deel dit bericht met je vrienden!