Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

De JeugdTheaterSchool is feestelijk geopend

5 september 2017 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Onder luid gejuich is de JeugdTheaterSchool Papendrecht op dinsdag 5 september feestelijk geopend. Schooldirecteur René van Engelen hield een vrolijk gekleurd lint vast en nadat een grote groep kinderen en ouders luidkeels aftelden, kregen twee theaterleerlingen de eervolle taak het lint door te knippen. Zij namen de taak met plezier over van wethouder Reuwer-Verheij, die helaas door ziekte verhinderd was.

Ruim zeventig leerlingen beginnen deze dag met de eerste lessen op de kersverse theaterschool, een initiatief van OBS de Viermaster en Theater De Willem. “We wilden snel van start en zijn ontzettend blij met dit hoge aantal inschrijvingen zo aan het begin van het schooljaar. De JeugdTheaterSchool is nu al een groter succes dan verwacht.” aldus René van Engelen.

De eerste groepen zijn al vol, maar voor enkele leeftijdsgroepen zijn er nog plaatsen beschikbaar. Wie meer wil weten over de JeugdTheaterSchool Papendrecht kan terecht op www.theaterdewillem.nl

Deel dit bericht met je vrienden!