Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De JeugdTheaterSchool is feestelijk geopend' Foto: Theater de Willem
05sep 2017

De JeugdTheaterSchool is feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Onder luid gejuich is de JeugdTheaterSchool Papendrecht op dinsdag 5 september feestelijk geopend. Schooldirecteur René van Engelen hield een vrolijk gekleurd lint vast en nadat een grote groep kinderen en ouders luidkeels aftelden, kregen twee theaterleerlingen de eervolle taak het lint door te knippen. Zij namen de taak met plezier over van wethouder Reuwer-Verheij, die helaas door ziekte verhinderd was.

Ruim zeventig leerlingen beginnen deze dag met de eerste lessen op de kersverse theaterschool, een initiatief van OBS de Viermaster en Theater De Willem. “We wilden snel van start en zijn ontzettend blij met dit hoge aantal inschrijvingen zo aan het begin van het schooljaar. De JeugdTheaterSchool is nu al een groter succes dan verwacht.” aldus René van Engelen.

De eerste groepen zijn al vol, maar voor enkele leeftijdsgroepen zijn er nog plaatsen beschikbaar. Wie meer wil weten over de JeugdTheaterSchool Papendrecht kan terecht op www.theaterdewillem.nlDeel dit bericht met je vrienden!