Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Willem Goudriaan raadslid SGP als vervanger van Marco Hoogland

12 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Willem Goudriaan wordt raadslid voor de SGP. Per 28 september zal hij de vacature opvullen die ontstaat met het vertrek van Marco Hoogland. Hoogland is kandidaat om wethouder te worden in Papendrecht.

Willem Goudriaan is 36 jaar en werkzaam als adviseur communicatie op het partijbureau van de SGP in Rotterdam. Goudriaan is getrouwd en vader van drie kinderen. “Ik heb er zin in om dit werk op te pakken. Het is een mooie gelegenheid om je in te zetten voor de Papendrechtse gemeenschap.

Aardig genoeg ben ik de derde Willem Goudriaan die raadslid wordt in Papendrecht. Niet alleen mijn vader, maar ook mijn overgrootvader was actief voor de christelijke politiek in ons mooie dorp.” De SGP is de achtste partij in Papendrecht en heeft twee raadsleden in de raad.

Foto: SGP Papendrecht.

Zie ook:

Lees meer over:

sgp raadslid marco hoogland
Deel dit bericht met je vrienden!