Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Gezocht: Ambassadeur van het vrijwilligerswerk 2017

12 september 2017 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Op 7 december 2017 is het dé dag van de vrijwilliger. Tijd om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dit doen we door hen via grote posters door heel Papendrecht te bedanken voor hun inzet. We kunnen helaas niet alle vrijwilligers persoonlijk in het zonnetje zetten, daarom willen we een tweetal echte Papendrechtse ambassadeurs van het vrijwilligerswerk op de posters plaatsen.

GEZOCHT: Ambassadeur van het vrijwilligerswerk in Papendrecht 2017

In uw organisatie zit vast iemand die het verdient én het leuk vindt om extra in het zonnetje te worden gezet voor alles wat hij/zij doet. Dit is uw kans om hem/haar te bedanken en uw waardering te uiten. Hij/zij zal met zijn/haar foto en quote in de lijst te bewonderen zijn in de twee weken rond 7 december op 25 plekken in Papendrecht.  

U kunt uw vrijwilliger opgeven via deze link

Reageer snel want er zijn maar twee plekken te vergeven. (Wie het eerst komt, die het eerst maalt) Vrijwilligerssteunpunt Papendrecht ziet uw reactie graag tegemoet.

Foto: Poster waar de 2 foto's in geplaatst worden

Lees meer over:

vrijwilligers vrijwilliger
Deel dit bericht met je vrienden!