Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Verrassingsbezoek van burgemeester Moerkerke op open repetitie Asaf

14 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Maandag 11 september hield het koor Asaf Papendrecht haar open repetitie-avond. Alle leden waren nieuwsgierig hoeveel zangers dit zou opleveren. Met de voorgaande repetities meegerekend, hebben zich 7 belangstellenden aangemeld, waarvan een aantal als nieuw lid is ingeschreven. Verrast waren de leden ook, toen burgemeester Moerkerke de repetitie kwam bezoeken.

Als tenor probeerde hij zijn partij mee te zingen, wat hem achteraf toch wel tegenviel. In de pauze nam hij het stokje van dirigent Hans van Blijderveen over en moest het koor hem nazingen, wat met veel hilariteit gepaard ging. Onder het motto “een straatje om” had burgemeester Moerkerke zoals gebruikelijk een heerlijke taart meegebracht, welke bij de leden gretig aftrek vond. Mocht u ook zin hebben te komen zingen: elke maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteert het koor in de bovenzaal van ‘De Ark’, Rubensstraat 35 te Papendrecht.

Lees meer over:

burgemeester Rubensstraat asaf
Deel dit bericht met je vrienden!