dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

D-bate van de Willem weer present bij Kleine Prinsjesdag

19 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag 15 september werd het Willem de Zwijgercollege in de Ridderzaal vertegenwoordigd door het onderbouwteam van D-bate. Voor het 3e jaar op rij was de school bij het landelijke Unicef Debattoernooi bij de beste 8 scholen van Nederland en daarom mochten tweede- en derdeklassers Evy Maat (aanvoerder), Sinem Durkut, Kylee Keizer en Evi Boon in de finale debatteren, in het bijzijn van Kamerleden en staatssecretaris van Rijn. Het was een indrukwekkende ochtend en de jonge debaters vonden het toch wel heel erg spannend om in zo’n bijzondere omgeving te moeten debatteren mét microfoon.

Na afloop kwam een deel van de ministerraad langs. Vrijdagavond was het team ook nog te zien en te horen in Hart van Nederland. Kortom, deze dag was ontzettend leuk en leerzaam voor deze D-bate dames met hun fraaie hoeden!

Deel dit bericht met je vrienden!