Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Passaat Dames veroveren Zilver op het NK Estafette

25 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na het mooie succes van een week geleden waarbij de promotie naar de 2e divisie werd zekergesteld, zijn de dames van AV Passaat lekker op dreef. Op 23 en 24 september werd in Amstelveen het NK Estafette gehouden.

Suzanne Janssens, Sephora Bancé, Pricilla Huisman en Kirsten Kuntz behaalden op zaterdag zilver op de 4x100 m. Op zondag heeft Yvonne van de Kop de plaats van Sephora overgenomen voor de Zweedse estafette, een wat minder bekend atletiekonderdeel, waarbij het estafettestokje wordt doorgegeven na 400 meter, 300 meter, 200 meter en 100 meter. Ook hier won Passaat zilver!

Lees meer over:

nk atletiek av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!