Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Bibberen en griezelen tijdens de Kinderboekenweek

28 september 2017 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek, die loopt van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017. Het thema is: Griezelen. Onder het motto: Gruwelijk eng! Bron: kinderboekenweek.nl

Bibliotheek Aanzet nodigt je uit om langs te komen… als je durft!
Bij de bibliotheek kun je terecht voor griezelige boeken en films. De Kinderboekenweek is dan ook een mooie gelegenheid om weer eens langs te gaan. In Papendrecht kan aan de volgende Kinderboekenweek-activiteiten worden meegedaan:

  • Zaterdag 7 oktober van 10:00 - 12:00 uur:  "Griezel ringtone/hoorspel"
  • Woensdag 11 oktober van 14:00 - 15:30 uur: "3D kriebeldiertjes maken"

Aanmelden doe je via de website.

De Christelijke Kinderboekenmaand bij Boekhandel Sjaloom gaat over Bibbers in je buik
In de Christelijke Kinderboekenmaand gaat het ook over bang zijn, maar daar wordt het thema ‘Bibbers in je buik’ gebruikt. Onder het motto: Je hoeft niet bang te zijn, want God is bij je!

Kindermiddag
Woensdagmiddag 4 oktober van 14:00 - 15:30 uur is er een kindermiddag georganiseerd voor basisschoolkinderen met o.a. een poppenkastvoorstelling en knutselen. Ouders, de oppas, opa of oma enz. is ook welkom. Deze middag is gratis, maar wel graag opgeven. Dat kan via info@sjaloom.org, 078-6154858 of in de winkel.

Wedstrijd
Jonge kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat is vanaf 1 oktober op te halen in de winkel. Oudere kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in:

  • een verhaal
  • een collage
  • een vlog of een filmpje.

Deze moeten gaan over het thema ‘Bibbers in je buik’ met de stelling 'je hoeft niet bang te zijn, want God is bij je!’ Inzendingen kunnen tot zaterdag 4 november worden ingeleverd bij Sjaloom. Sjaloom vindt u op Veerpromenade 18.

Deel dit bericht met je vrienden!