Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Kees Koppenol keert na gemeenteraadsverkiezingen niet terug als wethouder

10 oktober 2017 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Wethouder Kees Koppenol heeft zijn partij CDA Papendrecht laten weten dat hij na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in beginsel niet terug zal keren als wethouder. Hij is dan acht jaar wethouder geweest en vindt het tijd voor nieuwe uitdagingen.

Wethouder Kees Koppenol: "Ik ben buitengewoon trots en dankbaar dat ik mijn geboortedorp, dat mij zo na aan het hart gaat, acht jaar heb mogen dienen. Het wethouderschap is een mooi ambt dat veel van je vraagt, maar je krijgt er ook veel voor terug. Na acht jaren is het gezond om open te staan voor een nieuwe uitdaging, voor de laatste fase van mijn werkzame leven. Dat ga ik na de verkiezingen bekijken.”

Het CDA Papendrecht heeft respect en begrip voor deze wens van wethouder Koppenol. Interim-voorzitter Heine Tillema: "We zijn Kees Koppenol zeer dankbaar voor wat hij voor Papendrecht en onze inwoners heeft gedaan. Zijn inzet en betrokkenheid, in het bijzonder richting alle sportverenigingen, is zeer groot geweest."

Kees Koppenol heeft laten weten CDA Papendrecht richting de verkiezingen te blijven steunen en beschikbaar te zijn als lijstduwer op de kandidatenlijst. Hij heeft ook laten weten dat het CDA of de gemeente Papendrecht in de toekomst altijd een beroep op hem mag doen.

Zie ook:

Lees meer over:

CDA wethouder koppenol
Deel dit bericht met je vrienden!