Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Raaak Personeel wint tweede prijs bij verkiezing Uitzendondernemer van het jaar

11 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Raaak Personeel won afgelopen 5 oktober 2017 de tweede prijs bij de verkiezing voor Uitzendondernemer van het jaar. Na de voorronde, waar 60 uitzendondernemers aan deelnamen, drongen zij door tot de finale. Ze zijn enorm bij met deze prijs, dit houdt hen gedreven.

Indruk op de jury
Hun strategie van lokale aanwezigheid en digitalisering ten dienste van de mens maakte indruk op de jury. Enige minpunt volgens de jury: 'Ze zijn te bescheiden.'

Trots
Raaak Personeel is trots op deze zilveren bokaal en op directeur Mark van Oosterhout. Zijn pitch was onderscheidend, authentiek en zorgde voor een stille zaal.

Mark vertelde zijn eigen verhaal; hoe hij na een mislukte schoolcarrière aanklopte bij een uitzendbureau en dat hij daar door zijn energie en werklust voor het eerst positief opviel. Twee jaar later werkte hij er als intercedent. Het uitzendbureau ontdekte zijn talent en gaf hem een kans. Dat is wat Raaak Personeel drijft. Talent ontdekken, kansen bieden en creëren.

Bron foto: Raaak Personeel

Lees meer over:

verkiezing raaak personeel
Deel dit bericht met je vrienden!