Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Project 'Jong in Papendrecht' in volle gang

16 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Bij het Jeugd- en Jongerenwerk Papendrecht is het project 'Jong In Papendrecht' in volle gang. 'Jong in Papendrecht' is een fotografieproject waarbij 16 deelnemers tussen de 12 en 21 jaar de basisvaardigheden van fotograferen leren en daarnaast naar een expositie toewerken met als thema 'Jong In Papendrecht.'

Donderdag 12 oktober was een speciale dag voor het project. Holland Fotostudio verzorgde namelijk in de professionele studio in Dordrecht een les portretfotografie. Onder leiding van Hanan Haddouch en Annet Holland was deze avond een groot succes.

Fotograaf: Faysal Boudihi

Lees meer over:

jeugd jongeren fotografie
Deel dit bericht met je vrienden!