Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Sinterklaas komt naar de kinderboerderij

9 november 2017 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Sinterklaas is onderweg van Spanje naar Nederland en laat vanaf de boot weten dat hij op woensdagmiddag 29 november op visite komt bij kinderboerderij de Papenhoeve aan de Admiraal de Ruyterweg 1a.

Het wordt een leuk feest met veel liedjes. Natuurlijk mogen de kinderen Sinterklaas een handje geven en maken Sint en Piet een praatje met iedereen.Omdat Sinterklaas de kinderen graag persoonlijk de hand geeft, kunnen er maximaal 100 kinderen (tot 8 jaar) zich aanmelden. Ouders/verzorgers kunnen vanaf 15 november hun kind aanmelden bij het buffet van de kinderboerderij. Hier ligt een intekenlijst. Neem ook gelijk een schoentje mee. Intekenen geeft recht op een ticket dat aan het schoentje wordt gebonden. Wie geen eigen schoentje bij zich heeft kan een klompje lenen van de kinderboerderij.

Kun je niet bij het feestje zijn, dan heb je tot 1 december de tijd om je schoentje met een traktatie op te halen bij de kinderboerderij. Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn.

Lees meer over:

sinterklaas papenhoeve
Deel dit bericht met je vrienden!